top of page

Nieuwe voorzitter: Thomas van der Maas stelt zich voor


Beste leden,

De meeste van jullie zullen mij kennen als speler van Heren 1 en trainer/coach van Dames 2, ma


ar sinds april ben ik ook onderdeel van het bestuur als


voorzitter. Officieel zal ik voorgedragen worden tijdens de volgende ledenvergadering, maar tot die tijd zal ik al a.i. de rol van voorzitter vervullen.


Voor de mensen die mij wat minder goed kennen, eerst iets over mijzelf. Ik ben Thomas van der Maas, 32 jaar en ik woon (pak Google Maps er maar alvast bij...) in Gameren samen met Emma en onze kat. In het dagelijkse leven ben ik Product Owner van een WMS-pakket (magazijnsoftware), waarbij ik schakel met mijn collega’s in Nederland, Oostenrijk en Roemenië. In mijn vrije tijd tennis en wielren ik veel en volg ik vele andere sporten. Ik volleybal sinds mijn tiende en heb bij een van mijn vorige verenigingen 7 jaar in de TC en 5 jaar in het bestuur gezeten. Ik heb dus al aardig wat ervaring binnen de commissies en het bestuur van een volleybalvereniging.


In mijn beleving kan een vereniging zonder breedtesport niet bestaan. Een van de zaken die ik aan het bestuur en de vereniging mee wil geven is mijn kennis over ledenwerving, waarbij we in mijn optiek met name op lagere scholen leden kunnen winnen, zodat we de vereniging in de breedte sterker kunnen maken. Daarnaast wil ik het clubgevoel in stand houden en verder aanwakkeren, zodat alle teams zich verbonden voelen met de vereniging.


Ik kijk er naar uit om met de andere bestuursleden en commissies aan de slag te gaan. De afgelopen maanden zijn er ondanks corona al goede stappen gezet qua ledenwerving en het faciliteren van het weer kunnen volleyballen, maar ik zie nog enorm veel andere mogelijkheden en kansen voor onze vereniging. Mocht jij daar ook ideeën over hebben of gewoon eens willen praten over zaken die jij ziet binnen de vereniging, voel je vrij om contact te zoeken met mij (of met een van de andere bestuursleden). Ik sta open voor alle ideeën en gedachtes waarmee jij denkt dat we onze vereniging verder kunnen brengen.


Groetjes Thomas van der Maas

Commentaires


bottom of page