top of page

Afgelopen zaterdag 10 oktober moesten we spelen tegen Vocala DS 1. Helaas nog niet in de nieuwe shirts gesponsord door eetcafé 't Vosje. Ze zijn nog niet binnen en we zullen nog even geduld moeten hebben.


In de eerste set liep het redelijk gelijk op voor de teams en was het spannend. Er lag best wat service druk en er werden mooie punten gescoord. De eerste set is dan ook met een mooie score van 25 -21 gewonnen.


De tweede set ging het in het begin erg moeizaam. Bij een achterstand van 9-16 keerde de set volledig en konden wij nog winnend afsluiten met 25-19.


De derde set begon erg goed voor Vocala en er waren wat langere rally’s. Hun service werd beter. Ze konden het enkel tot halverwege volhouden wat zorgde dat wij deze set konden winnen met 25-22.


We wilden graag alle punten halen alleen lukte dat niet. Vocala maakte erg veel punten en wij liepen steeds achter de feiten aan. Deze set hield Vocala het wel vol en verloren wij met 18-25.


Het was een zeer geslaagde wedstrijd en er is goed gespeeld. Het blijft wel gek zonder publiek. We hopen volgende week weer te kunnen spelen! Dit zal in Tilburg zijn tegen dames 3 om 13.00 uur.

Comments


bottom of page