Beste Hands-Uppers,

De overheid heeft vandaag nieuwe maatregelen voor de bestrijding van het corona virus aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor Hands-Up:

· Tot zeker 28 april zijn voor alle teams de trainingen afgelast. Zodra de maatregelen versoepeld of ingetrokken worden, zullen wij inventariseren of we iets kunnen organiseren om het seizoen alsnog op een leuke manier af te sluiten. Hierover zal later meer informatie volgen.

· Omdat alle evenementen tot 1 juni verboden zijn, kan Balkum Beach 2020 helaas niet door gaan.

· Ook het jeugdkamp dat was gepland van 15 t/m 17 mei gaat helaas niet door.

De voorbereidingen van Balkum Beach en het jeugdkamp stoppen nu ook. Wij willen al onze leden die bij deze voorbereidingen hebben geholpen toch heel erg bedanken voor alle tijd die zij hierin hebben gestoken.

Omdat we al vele trainingen hebben afgelast in verband met het corona virus, willen we jullie ook een update geven welke gevolgen dit heeft voor de voor de contributies. Wij zullen hierin de richtlijnen van het NOC*NSF volgen. Het standpunt van het NOC*NSF is om de gezamenlijke kosten zo veel mogelijk met zijn allen te dragen. Meer info is te vinden op de website van het NOC*NSF.

Als vereniging hebben wij op dit moment nog maar een gedeeltelijk inzicht in de extra kosten of verminderde inkomsten als gevolg van deze stilstandsperiode.

Als bestuur maken wij de afspraak met jullie dat we op de ALV in oktober 2020 een financieel 'corona'-overzicht zullen presenteren, op grond waarvan een voorstel gedaan wordt met betrekking tot de betaalde contributies.

De incasso voor het volgen van 2e trainingen moet nog plaatsvinden. De te incasseren bedragen zullen aangepast worden en alleen de periode beslaan tot 01 maart 2020.

Tot slot willen we jullie ook graag informeren over het besluit van de Nevobo omtrent de uitwerking van promotie en degradatie regeling. Er is besloten dat het wedstrijdquotiënt de uiteindelijke stand van de competitie bepaald. Op basis hiervan worden de promoties en degradaties bepaald. Op de website en app van de Nevobo is vanaf vandaag de definitieve stand te vinden op basis van deze regeling. Meer informatie is te vinden via: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. In de week van 20 april zullen wij opnieuw een update uitsturen.

We wensen iedereen erg veel sterkte met de situatie en hopen dat iedereen gezond en fit zal blijven.

Met sportieve groet,

Bestuur Hands-Up

©2019 door Volleybalvereniging Hands-Up. Met trots gemaakt met Wix.com